Open sollicitaties en vacatures
 

Wilt u graag bij Stichting Nuwelijn werken, dan raden wij u aan regelmatig op onze vacaturepagina te kijken, en gericht op een functie te solliciteren. Open sollicitaties worden door ons niet meer geregistreerd en beantwoord. 

Graag attenderen wij u op de mogelijkheid om deel te nemen aan de vervangerspool van het Centrum Personeelsvoorzieningen. Vanaf 1 januari 2016 worden vervangingen bij Stichting Nuwelijn door het CPV verzorgt.  Meer over het CPV  is terug te lezen op de website http://www.centrumpersoneelsvoorziening.nl/

Vacatures worden op de website geplaatst als ze algemeen toegankelijk zijn. Om eventuele interne vacatures te bekijken, moet u ingelogd zijn als geregistreerde gebruiker.

 

Vacatures:

Vacature Adjunct-Directeur
KOC de Brakken te Rijen, 0,7-1,0FTE
Context
De directiestructuur van Stichting Nuwelijn bestond in 2017 uit zes scholen, waarvan vier met één eigen directeur en twee met één gezamenlijke directeur. Met in totaal 1432 leerlingen.
Per 1 september 2017 is een nieuwe directeur-bestuurder benoemd met als belangrijke startopdracht een nieuwe, toekomstbestendige directiestructuur te ontwikkelen.

(zie bijlage voor volledige tekst)

--------------------------------------

Lid voor de Raad van Toezicht met juridische expertise
Stichting Nuwelijn en Stichting Muzerij worden bestuurd door een directeur-bestuurder. 
De Raad van Toezicht (RvT) houdt integraal toezicht op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken binnen de stichting. 
De RvT staat het bestuur met advies terzijde.

Klik HIER voor meer informatie